Vi kombinerer gammeldags sjarm med moderne løsninger

Gi din gamle bolig nytt liv

Avtal befaring

Revitaliser og forny ditt hjem

Gjenoppdag skjønnheten i ditt gamle hus med våre spesialtjenester innen restaurering og rehabilitering. Bygg 1 Oslo AS er ekspertene du kan stole på for å revitalisere og fornye din eiendom, uansett utfordring eller alder. Med vår lange erfaring vet vi hvordan man kombinerer gammeldagse teknikker med moderne løsninger for å bevare byggets sjel, samtidig som vi sikrer dets funksjonalitet for fremtiden. Hvis du velger oss, kan du være sikker på at du får en restaureringsprosess som er trygg, enkel og rettet mot å fange essensen av ditt bygg.

  • Restaurering til opprinnelig tilstand: Vi utfører tilbakeføring av bygninger til deres opprinnelige storhet ved å fjerne moderne endringer som ikke samsvarer med byggeperioden.

  • Utbedring av råte- og soppskader: Våre erfarne håndverkere identifiserer, fjerner og reparerer råte- og soppskader i alle deler av bygningen, fra bunnsvill til tak.

  • Takrehabilitering: Vi har omfattende erfaring med restaurering og tekking av tak, og kan hjelpe deg uansett hvilket materiale det består av.

  • Rekonstruksjon av tapte elementer: Vi gjenoppretter originale trekk på din bolig ved å rekonstruere tapte elementer eller overflater.

Vi gjenskaper din bolig

Vi kombinerer vår kunnskap om gamle byggetradisjoner med moderne teknologi for å sikre at resultatet ikke bare er estetisk tiltalende, men også varig og funksjonelt. Kontakt oss i dag for en konsultasjon, og la oss hjelpe deg med å bringe ditt historiske hjem tilbake til sin tidligere glans!

Kontakt oss