Skreddersydde tilbygg for dine behov

Utvid hjemmet

Avtal befaring

Trenger du mer boltringsplass?

Å legge til et tilbygg kan gi ekstra rom, øke verdien av eiendommen din og forbedre din livskvalitet. Uansett om du bor i en moderne eller klassisk bolig, har Bygg 1 Oslo AS kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å hjelpe. Våre profesjonelle håndverkere sikrer at hvert tilbygg blir en naturlig og estetisk forlengelse av ditt hjem.

  • Erfaring med ulike stiler: Enten du ønsker et tilbygg i moderne stil eller et som komplimenterer en klassisk bolig, har vi kunnskapen til å utføre jobben.

  • Høy kompetanse: Vårt team består av dyktige fagfolk som sikrer at tilbygget ditt er av topp kvalitet og er i tråd med gjeldende byggeforskrifter.

  • Ansvarsrett for utførelse: Vi tar ansvar for hvert trinn i byggeprosessen, slik at du kan føle deg trygg på at prosjektet ditt er i de beste hender.

  • Individuelle løsninger: Vi tilpasser oss dine spesifikke behov og ønsker, og gir råd om beste praksis og designløsninger.

  • Helhetlig prosjektstyring: Fra konsultasjon til ferdigstillelse – vi håndterer alle aspekter av tilbygget, inkludert planlegging, koordinering og bygging.

La oss hjelpe deg med ditt tilbygg

Velger du Bygg 1 Oslo AS for ditt tilbyggprosjekt, velger du kvalitet, profesjonalitet og en problemfri byggeprosess. Uansett omfang eller kompleksitet, er vi klare til å hjelpe deg med å utvide og forbedre hjemmet ditt. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

Kontakt oss