Vi leverer et komplett hus - fra tegning til nøkkelferdig.

Vi påtar oss oppdrag som krever ansvarsrett for utførelse.

Nybygg

Skal du bygge nytt hus? Vi leverer et komplett hus fra tegning til nøkkelferdig hus. Vi har faste samarbeidspartnere i alle fag og er en totalleverandør som ivaretar prosjektet ditt fra start til mål.

Tilbygg

Vi bygger tilbygg til nye og gamle boliger i Oslo og Akershus, i moderne eller klassisk stil. Alle våre oppdrag blir utført med profesjonelt håndlag og høy kompetanse. Vi påtar oss oppdrag som krever ansvarsrett for utførelse.

Restaurering / Rehabilitering

Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre prosessen med restaurering av hus på en trygg og enkel måte. Bygg 1 Oslo AS har gjort det mange ganger før, og vi vet hva som skal til for å få et vellykket resultat. 

Å restaurere en bygning vil si å helt eller delvis tilbakeføre den til en tidligere tilstand. Mange hus er gjennom årene blitt modernisert og tilført detaljer som ikke står i stil med byggeperioden. Om drømmen er originale trekk og autentisk stil, da vil restaurering være et godt alternativ.

Et gjentagende problem er sopp og råteskader, enten det er i bunnsvill, vegger, etasjeskiller eller tak. Vi i Bygg 1 Oslo AS har lang erfaring med utbedring og rehabiliteringsarbeid. Vi fjerner skadede elementer og bygger det opp igjen på en trygg og tilfredsstillende måte.

Bygg 1 Oslo har i tillegg lang erfaring med restaurering og tekking av tak som trenger utskifting, uansett materiale.

Vi hjelper deg med å fjerne uønskede tilføyelser og samtidig rekonstruere tapte elementer eller overflater. Våre medarbeidere har erfaring fra mange ulike prosjekter og kan derfor gi gode pris og tidsestimater før arbeidet begynner.